I denn e episode krydser vi linjen og samarbejder med vores søstercast, Supersnak! Vi har nemlig selveste “Marvel-Morten” Søndergård i studiet til en granskning af The Amazing Spider-Man #50, med den klassiske historie “Spider-Man No More!” af Stan Lee, John Romita, Mike Esposito, Stan Goldberg, mv.

Episoden er på mange måder noget særligt, men ikke mindst fordi den også (momentant?) markerer Henry Sørensens tilbagevenden til castet efter godt halvandet års fravær. Det var en udelt fornøjelse, så vi arbejder på at det bliver mere end en enlig svale!

Lyt her og læs mere på Nummer9.

Det drejer sig som sagt en crossover med Supersnak og markerer tegner John Romitas død, efter en lang glorværdig karriere, for nogle måneder siden. De producerede en episode, der præsentede liv og værk. Den kan checkes her.