asmaa_if.jpg
Kunstnertrioen Ingen Frygt reagerer på den hetz, politikeren Asmaa Abdol-Hamid har været udsat for i forbindelse med sit kandidatur til Folketinget, og har i selskab med initiativtagere lanceret en støtteside. De skriver:

“Via nogle venner blev vi involveret i at lave denne støtteside for en engageret ung politiker, som af medier og andre politikere bliver grillet mere end nogen andre vi kan komme i tanker om herhjemme.

Vi har mødt hende og fik et stærkt indtryk af et tolerant og humoristisk menneske med nogen mærkesager der ligger meget langt fra de araberangst-spørgsmål hun konstant skal forholde sig til. Et indtryk der bliver forstærket når man besøger hendes egen hjemmeside.

Prøv at forestil jer et scenarie hvor f.eks. Bondam i stedet for at føre politik, hele tiden må være i defensiven fordi alle journalister kun vil interviewe ham om sikker sex. Om han nu er sikker på at han har det. Og hvordan han vil forholde sig til at andre politikere påstår at han i virkeligheden slet ikke er homoseksuel.

Vi mener faktisk at det er det plan, det kører på.

Siden er apolitisk – initiatiativtagerne består både af politisk aktive folk : for forskellige partier : og ikke aktive typer.”

Check siden ud — den er lagt i vanlig Ingen Frygt-stil, med musik, video, quiz, oa. Og husk at stemme til valget!