Bogmarkedet meddeler, at der i disse timer bliver skrevet dansk forlagshistorie; Egmont-forlaget Aschehoug har netop købt Bonnier Forlagene, der blandt andet tæller Lindhardt og Ringhof, Børsens Forlag, Akademisk Forlag og Carlsen. Bonnier Forlagenes hidtige direktør Morten Hesseldahl forlader storforlaget, der fortsætter under navnet Lindhardt & Ringhof. Hvorvidt Egmont Serieforlaget og Carlsen vil blive sammenlagt ved overtagelsen vides pt. ikke, men Metabunkeren vil følge sagen løbende.

Læs mere om udviklingen i det danske bogmarked i Politiken og på epn.dk. Nyhedsavisen beskriver forfatternes frygt for “forlagsmaskiner”, som også Information beskriver. Endelig kan Politiken fortælle at Bonniers tidligere adminstrerende dirketør, den tidligere tegneserieforfatter Morten Hesseldahl, bliver ny administrerende direktør på dagbladet Information.