Thorhauge her! Lige pludselig sker der en masse, og det er jo både fedt og spændende, men kæden er røget af min planlægning og jeg er bagefter med ALTING, suk… Anyway, jeg har en del offentlige arragementer i den kommende tid, samt – ta-daa! – premiere på min splinternye tegneserie, Clint Eastwood! Her følger programmet:

3.-28. november: Kom hjem-udstilling på Højbjerg Bibliotek
I forbindelse med et foredrag jeg holder på Højbjerg Bibliotek den 16. november, har selvsamme bibliotek sat et udvalg af Kom hjem-skitser og -originaler til offentlig beskuelse (tak, i den anledning, til den fortrinlige Dan Knudsen, der kiggede forbi og hjalp med at sætte udstillingen op)

13.-15. november: Bogforum
Ã…rets bog-gedemarked er på godt og ondt en uomgængelig begivenhed. I år deltager jeg i flere arrangementer:
Lørdag, kl. 14: signering af Clint EastwoodAben Malers stand
Lørdag, kl. 17.20: samtale med Søren Vinterberg om Kom hjem, Under uret
Søndag, kl. 14.15: undertegnede interviewer Murakami- og manga-oversætter Mette Holm om Manga Messias og Manga Metamorfose i Bibelselskabets stand

15. november, kl. 20: Tegneseriesalon i Literaturhaus
Nemlig – mens der bliver slukket og ryddet op i Bogforum, afholder Dansk Tegneserieråd “Tegneseriesalon” i Literaturhaus på Nørrebro, 10 minutters gang fra Forum. Her vil jeg forsøge at styre landets førende tegneseriekritikere i en forhåbentlig livlig, underholdende og tankevækkende snak om tegneserier og kritik og meget mere (se listen over de prominente deltagere her).

16. november, kl 19.30: Foredrag om Kom hjem og bølgen af graphic novels på Højbjerg Bibliotek kl. 19.30
Masser af billeder, bøger og aha-oplevelser til dem, der endnu har graphic novel-oplevelsen til gode, kom frisk!