rehr_portraet.jpgHenrik Rehr svarer på den rejste kritik:

Punch drunk? Måske? Anyway, her er min post der kommenterer betalingsspørgsmålet:

Igen, det fremgik af konkurrencebetingelserne og alle deltagere har derfor indsendt sine bidrag velvidende at det var tilfældet. Naturligvis kan man godt mene at avisen burde ha’ betalt bidragsyderne for publiceringen, men på den anden side er fire striber først og fremmest en “smagsprøve” (ikke engang de små 15 striber som var konkurrencebetingelsen) så den er svær, synes jeg. En symbolsk betaling fra avisen ville helt sikkert have virker sympatisk, men på den anden side kan man jo mene at de har skudt kr. 40K i puljen og at det er en winner-takes-all situatuion.

Her er tråden:
http://www.seriejournalen.dk/debat/viewtopic.php?t=4385&postdays=0&postorder=asc&start=210

Nemmere at se sammenhængen hvis man gider læse hele tråden, men sådan er der jo så meget 😉

Fint interview med Munoz/Sampayo i øvrigt.

Henrik

Øh, tak, Henrik (også for de pæne ord om interviewet), jeg havde skam læst tråden til ende, inkl. citerede post, men jeg har altså stadig svært ved at se sammenhængen i din tænkning, med mindre “Rehrs standret” gør forskel på folk.

Tilllad mig at opsummere:

I det ene tilfælde mener du at principper kommer før alt andet, at et græsrodsforetagende med et underskud der skal dækkes hvis butikken skal holdes åben, skal punge ud regardless. I det andet er det helt “fjong” (undskyld jeg ikke bringer citatet i den rigtige punktstørrelse) når en stor mediekoncern (der naturligvis også har underskud, men det er en anden historie…) bringer et væld af materiale gratis på deres webside, og sågar trykker det i avisen, og at alle de penge der er sat til side går til vinderen. Har han arbejdet hårdere end de andre? Har vindere mere ret til kompensation, symbolsk eller ej, for samme arbejde end “tabere” i din optik? Og den der med, at “det stod i retningslinierne” erindrer jeg i øvrigt ikke at du gav meget for sidste gang…

Jeg gider sådan set ikke diskutere Berlingskes konkurrence her – jeg har sagt hvad jeg mener om den for lang tid siden. Her lugter sgu bare af sæwe…