tt_bossa.jpg
Lars Bukdahl har fået fingrene i T. Thorhauges seneste tegneserie Jørgen Leth. Som afslutning på en karakteristisk pikaresk om Leths genfundne popularitet, giver han den følgende ord med på vejen:

“Sidste værk i bunken af Lethiana er T. Thorhauges lillebitte, virtuost tegnede og karikerede hæfte Jørgen Leth, hvor tegneseriefiguren Leth, mens han fremsiger blanke visdomsord fra Det uperfekte menneske — »man kan ikke skrue tiden tilbage og lave om« etc. — står op, spiser morgenmad og åbner en lem til en verden under jorden befolket af eksotiske kvinder, en af hvilke han udfører en slags voodoo-ceremoni på, hvorefter han skrækslagen flygter op til overfladen igen og serverer sig selv frokost: »Og nu går jeg ned for at få min mango og omelet.« En kvik og kongenial miniature-hommage, en kærlig Kalulesk uppercut lige på glashagen (der nok skal holde).”

Sådan er det.