rootsman.jpg
Bedre sent end aldrig! Danmarks bedste lydsystem vandt, efter et beklageligt uheld i 2005, endelig den titel de hele tiden skulle have haft, da Rootsman Hi-Fi vandt det andet Danske Soundclash-mesterskab d. 3 november. Ville have postet om det tidligere, men har ligget lidt underdrejet (og gør det fortsat). Hele aftenens program, optaget direkte fra lydpulten, ligger nu online, og er endda blevet opdelt i enkelttracks courtesy min mand GB, så download lortet og nyd lyden! Der bliver fame kogt op til kamp!

Reggae fans, go download this recording of the entirety of the Danish Soundclash Championship, which was held in Christiania, Copenhagen on November 3rd. Apart from being ruffness, it’s a great earshot of the hotter-than-ever Danish reggae scene 2007.

Image showing 2/3 of the Rootsman Hi-Fi Sound System, Ras Money and Marni, taken from their MySpace page.