fimbulvinter.jpg
Sidste streg er, som nok bekendt, nu — efter 30 — år slået i Peter Madsens, Henning Kures, Per Vadmands og Hans Rancke Madsens storstilede genfortælling af de nordiske gudemyter, Valhalla, og det seneste udkomne album, nr. 15, omhandler naturligt nok gudernes endeligt, eller Ragnarok. Læs serien og mød op i Faraos Cigarer i morgen fra kl. 14.00-15.00, hvor du kan møde tegneren og den første times tid få en signatur. Fra kl. 16.00-18.00 holdes der reception, og mon ikke nogle af de andre ophavsmænd også vil være til stede?

Metabaronen kan ikke selv være der, men sender hermed Bunkerens varmeste lykønskninger til Valhalla-holdet!

Hvis du kan udholde dårlig opløsning, kan du evt. læse albummet her, og du kan under alle omstændigheder se mere om det her. Peter præsenterer også sin nye børnebogsserie Troldeliv, skabt i samarbejde med hustruen Sissel Bøe.