Efter den stiftende generalforsamling i Dansk Tegneserieråd i torsdags var den nyvalgte formand, Bunkerens egen T. Thorhauge i Deadline på DR2. Her er hans samtale med Kurt Strand — en fin opsummering af rådets tanker og ambitioner.

Deadlines introduktion til interviewet kan ses nedenfor. De originale links kan findes her og her. Læs i øvrigt også Politikens dækning af begivenheden, med kommentarer fra formand Thorhauge og bestyrelsesmedlemmer Ulf Reese Næsborg & Marianne Eskebæk Larsen her.

Hermed et udvalg af de billeder Christian Sand tog under generalforsamlingen og som han venligst har stillet til rådighed:

arbejdsgruppen_dtr.jpg
Et udvalg af arbejdsgruppens medlemmer præsenterer rådet. Fra venstre: Johan F. Krarup, Ulf Reese Næsborg, T. Thorhauge, Steffen P. Maarup, Carsten Søndergaard, Allan Haverholm & Marianne Eskebæk Larsen.

tegnecrowd.jpg

tegnepaw.jpg
Paw Mathiasen kommenterer.

tegnemaarup.jpg
Ordstyrer Steffen Maarup leder afstemningen.

tegneafstemning.jpg

tegnepause.jpg
I pausen efter afstemningen var der lidt tid til det sociale. Til venstre i billedet: Ina Korneliussen (tegner), i midten: Ingo Milton (tegner) og Thomas Berger (journalist), til højre: Marie Svane (direktør, forlæggerforeningen) og Sivert Ibbo (forhandler, Faraos Cigarer).

tt_dtr_t.jpg
Den nyvalgte formand.