steefenrackham.gif
Masser af danskere i Angoulême i år! Metabaronen og yours truly kom væltende med selveste hr. Fahrenheit, Paw Mathiasen, hr. Aben Maler, Steffen Maarup og Ã…rets Unge, Simon Bukhave. Ankommet til byen blev delegationen modtaget med åbne arme af den danske eksiltegner, Terkel Risbjerg, som havde anvendt sit omfattende franske netværk til at sørge for indkvartering til alle mand. Efter en hurtig runde i messeområdet kunne det også fastslås, at Christopher Ouzman og Sivert Ibbo fra Danmarks nye klassikerforlag Faraos Cigarer er i byen (da Team Metabunker stødte på dem, sad de dog i koncentrerede forhandlinger med Castermans folk) – G. Floys Christine Jensen er her også et sted, og pludselig sad Thierry Capezzone og signerede HCA JR. i forlaget Jokers stand. Længere henne, i Soleils friske pust af en diskostand, luntede en glad Teddy Kristiansen rundt, og varmede op til signering af sit nye album, Carnet Rouge. Strip!s Poul Petersen har vanen tro slået pjalterne sammen med Bild & Bubblas folk, anført af Fredrik Strömberg, som også blogger (og blogger flix!). Til det røvkedelige og elendigt forberedte Charles Burns-sceneinterview, dukkede BLÆK og Free Comics-star Christian Skovgaard (som overraskende nok havde tøj på) op. Og så er der selvfølgelig manden, myten, legenden Erik Svane, dansk-fransk amerikaner, som i anledning af sit nye album General Leonardo, går rundt i fuld Leonardo-udklædning hernede, nice! Alt kører perfekt, alle er glade, og STRIP!-redaktionen har endnu ikke slået undertegnede ihjel i kølvandet på svadaen nedenfor et sted…

Photo: T. Thorhauge