inklusion.jpg
Ja, det har været lidt småt med opdateringerne her på det sidste — det er jul, og livet går sin gang. Men jeg tænkte jeg i det mindste ville råbe lidt op om nogle kunstnere Bunkeren digger. Det drejer sig om Ingen Frygt, der under en ceremoni anført af Kronprinsesse Mary i sidste uge blev udnævnt til såkaldte ‘Inklusionsambassadører’ v. Institut for Menneskerettigheder (billede ovenfor). Tillykke, gurls — det lyder som (og er måske) en gimmick, men forpligter alligevel her i Fladskærmsdanmark! (Check Ingen Frygts nyligt omkalfatrede site her).

Og så har Søren Mosdal og Jacob “FZA” Ørsted som måske bekendt udsendt en ny tegneserie, CPH Rockworld, for ikke alt for lang tid siden. Jeg har desværre endnu ikke set den, men det lader til at være et underholdende stykke slackersatire. Serien er nu nået så langt omkring, at selveste Thurston Moore fra Sonic Youth for nyligt omtalte den i kvalitetsgratisavisen Arthur Magazine. Tillykke dawgs — må se at få læst serien (kan bestilles her, og Ørsted blogger i øvrigt her).